En fantastisk avkobling!

Jeg gjorde det igjen… reiste på roadtrip til Danmark. 

Uendelige shopping muligheter, masser av god mat, nydelig natur, langstrakte strender, slottsparker, hyggelige og blide mennesker! Et land jeg er fantastisk glad i, føler meg virkelig hjemme der, og ønsker meg tilbake så fort som mulig 🙂 

4 dager helt for meg selv, alt på mine premisser, ingen tid å passe, somle så mye man vil, nyte en lang frokost.. det kan anbefales! 

Dansk design i klær og interiør, de har et enormt utvalg av alt. De har i tillegg klart å bevare de mindre byene «slik de skal være», små nisjebutikker der du finner det du leiter etter og får den service du forventer. Få kjøpesentere og kjedebutikker gjør at de små overlever, perlene overlever! Her hjemme skal alt sentraliseres og inn i et enormt senter. Selv de små tettstedene har et sjarmerende sentrum, brostenslagte gågater, fisketorg med restauranter, for ikke å snakke om et utvalg av alskens drikke til en betydelig hyggeligere pris enn man er vant til! 

En stille spasertur i slottsparken, langs den kilometer lange alle’en som ender nede ved en innsjø med nydelig utsikt. Solen skinner og man avslutter turen på et lite bakeri, med nystekt wienerbrød og en caffe latte, det blir ikke så mye bedre 🙂 

Gleder meg allerede til neste tur! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.