Når drømmen du ikke engang visste at du hadde – går i oppfyllelse!

Jeg har faktisk aldri drømt om å gifte meg.. ikke forsto jeg vitsen med det, og enda mindre trodde jeg at jeg skulle finne noen jeg faktisk ville dele resten av livet med! 

Men plutselig en dag, når man minst venter det, dukker «den rette» opp. Så til tross for skepsis med tanke på tidligere erfaringer, føltes dette riktig. To år etter har jeg nå sagt ja til å gifte meg med mannen i mitt liv! Og NÅ skjønner jeg vitsen med å gifte seg, følelsen, opplevelsen av den store dagen sammen, forpliktelsen, tryggheten, vite at man er to om å dele gleder og sorger.. resten av livet. 

Detaljorientert og glad i nips som jeg er, så oppdaget jeg tidlig i planleggingsprosessen at dette kom til å ta tid 🙂 og glad i nettshopping som jeg er, så har jeg gått amokk på eBay, og kjole er bestilt direkte fra Kina! Store penger å spare, og overraskende bra kvalitet. 

Så nå er det nedtelling til den store dagen, som man skal dele med familie og venner. Ideene er mange, og blokka med huskelapper er snart fyllt opp. Krysse det man har av fingre og tær for bra vær, siden vielsen skal finne sted ute, ved stilfulle Ørje Brug. Et flott lokale ved slusene i indre Østfold. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.