Fantastiske perler, lokal mat, smakfulle dråper!

Reise, oppleve, se og nyte… ja, livsnyter er jeg! 

Denne gangen gikk turen til Savalen, en nokså ukjent perle i midt-Norge. Snø, fjell, fantastiske tur muligheter, høyfjellshotell med spa og helpensjon. Da kan man ikke klage. Og når prisen i tillegg er veldig lommebok-vennlig, så føles det enda bedre. 

Frokost- og lunsjbuffé inkludert, i tillegg til 3 retters middag. De bruker først og fremst lokale råvarer i maten, servitører og andre ansatte ved hotellet er utrolig gjestfrie og hjelpsomme. På en sånn oppriktig måte som man må ut av storbyene for å oppleve. 

Dagstur til Røros og langtur til fots i fjellet, fikk til og med testet langrennsski, men siden både jeg og skiene har vært «upreppet» i over 15 år så blei det med blåmerker både her og der som utfall. 

Avslutta med hjemtur over Venabygsfjellet, utsikt over Ronde-slottet, og en stopp innom Ringebu og Anni’s, en lokal delikatesse butikk. 

Dette kan absolutt anbefales 🙂 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.