Er det egentlig grått og trist ute?

Skal man la seg påvirke av elementene i hverdagen som man ikke kan påvirke?

Jeg har spesielt gjennom mine år som sykepleier erfart at hverdagen kan være både brutal og vanskelig! Men de som gjorde størst inntrykk på meg var ikke de som var negative og pessimistiske, men de som var optimistiske og uendelig takknemlige. De som tross all motgang valgte å leve livet så godt de kunne!

Det er lettere sagt enn gjort, jeg er ekspert på å finne unnskyldninger selv. Jobb, skole, dårlig vær, dårlig tid, middag, møter, lite penger osv… Det finnes egentlig ganske mye som kan komme i veien!

Lever du det livet du drømmer om? Hva gjør deg lykkelig? Hvem vil du tilbringe tid med? Hvor vil du være?

«Lite visste jeg om at dagene som gikk var selve livet!» Dette er et ordtak som virkelig får gåsehuden til å reise seg på armene mine. Av den enkle grunn at det er veldig vanskelig å leve det livet man drømmer om!

Gjennom å jobbe med Forever har jeg lært utrolig mye om meg selv, og se livet i et annet perspektiv. Det er lov å drømme stort! Vil man ha en forandring må man starte med seg selv. Forever har også gitt meg en unik mulighet til å ta kontroll over mange deler av livet mitt, blant annet frihet og fritid. Det kommer ikke av seg selv, men gjør man mye så får man mye tilbake! Er du nysgjerrig på hva Forever kan gi deg?

Stopp opp og tenk etter hva du ønsker, hvor befinner du deg?

Build your own dream, or someone will hire you to build their!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.